3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Ernstig eenzijdig ongeval Hasselterdijk Genemuiden

Ernstig eenzijdig ongeval Hasselterdijk Genemuiden
Donderdag 02 juni 2011
Tijd: 00:46

Auteur: Stefan
0 reacties    4561x

GENEMUIDEN - De brandweer van Genemuiden en Kampen zijn donderdag rond middernacht gealarmeerd voor een ongeval op de Hasselterdijk te Genemuiden. Een 16-jarige jongen uit Genemuiden reed met zijn brommer de dijk af om vervolgens een afslag in te slaan maar raakte de macht over het stuur kwijt, schampte enkele paaltjes van een omheining en sloeg over de kop. Vervolgens kwam hij ernstig ten val. Daarbij zou het slachtoffer volgens een betrouwbare bron twee pennen van een betonijzeren hekwerk in zijn hoofd hebben gekregen.

Een mobiel medisch team werd opgeroepen om met de traumahelikopter vanuit het UMCG in Groningen naar Genemuiden te komen. De helikopter landde buiten de bebouwde kom. Het slachtoffers is tegen tien over een per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

De brandweer van Kampen werd verzocht met het hulpverleningsvoertuig 1470 ter plaatse te gaan voor assistentie. Daarnaast is het Bedrijfs Opvang Team (BOT) van de brandweer opgeroepen voor nazorg aan de hulpverleners die ingezet zijn bij dit ongeval.

De jongen droeg tijdens het ongeval geen helm. De politie laat in een persbericht weten dat er een onderzoek wordt ingesteld naar de precieze oorzaak van het ongeval.



Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie