3.4°C - Z 1 bft

Voorpagina Nieuws Foto Video Alarmeringen Informatie

Uitslaande woningbrand Oudestraat Kampen

Uitslaande woningbrand Oudestraat Kampen
Vrijdag 13 mei 2011
Tijd: 01:09

Auteur: Stefan
0 reacties    5717x

KAMPEN - Bij een woning aan de Oudestraat te Kampen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een uitslaande brand gewoed. Omstreeks een uur werd de brandweer verzocht om naar de woning te gaan. Ter plaatse zijn door de brandweer twee bewoners uit het pand gehaald. Zij zijn ongedeerd hun huis uit gekomen. De brandweer wist binnen een kwartier na de melding de brand op het dak te blussen.

Volgens de Officier van Dienst is de brand vermoedelijk ontstaan door oververhitting van een kachelpijp, waardoor een balk in de brand is gevlogen. Mede omdat de brand in een vroeg stadium is ontdekt, kon een grote brand worden voorkomen. De brandweer is ter plaatse gekomen met twee tankautospuiten, een hoogwerker en een slangenwagen. Ook de Officier van Dienst was ter plaatse. De brand woedde op de zolder van het pand en sloeg vervolgens door het dak van de woning naar buiten. Op de begane grond zit een schoenenwinkel. Of deze ook schade heeft ondervonden door bluswater of rook is onbekend.



Reageren

Naam:
Email adres:
Jouw bericht:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd door de redactie. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden door de redactie worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties. Nicknames of anonieme reacties worden niet geplaatst. De redactie van 112Kampen deelt de meningen van de bezoekers met nadruk niet, tenzij anders aangegeven. De redactie kan niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de door de bezoekers geplaatste reacties op deze website.

Ook een foto bij jouw reactie? Registreer je emailadres dan op Gravatar.com.

Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag. Antwoord is eerste drie nummers van de naam van deze website.
 
Verstuur reactie